2022. május 28., szombat
FONTOS

Tolvajt fogtak a sarkadi rendőrök

A Sarkadi Rendőrkapitányság január 3-án, kedden lopás vétség elkövetésének megalapozott őrizetbe vett egy 20 éves sarkadi fiatalembert. A fiatal férfi a gyanú szerint még tavaly november 11-éről 12-ére virradó éjjel bement egy sarkadi családi ház kertjébe, ahonnan alumíniumlétrát, hegesztőtrafót és hosszabbítót hozott el összesen 43 ezer forint értékben.

A nyomozás során felmerült a gyanúja annak, hogy az elmúlt hónapokban társával további lopásokat is elkövettek. Udvarokról, házakból hoztak el különböző használati tárgyakat, fém eszközöket. Így például vasból készült ajtókat, kézikocsiról leszerelt kerekeket, szerszámos ládát, gáztűzhelyet, mezőgazdasági gépek alkatrészeit és egyéb dolgokat.

A rendőrség eddig hat bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja az egyébként munkahellyel és jövedelemmel nem rendelkező fiatalembert. A Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást.

Nézze meg ezt is:

A vidékiek helyzetét erősítené társelnökként Nyikora Péterné

Két évre társelnökké, egyben elnökségi taggá választotta tisztújító közgyűlésén a Magyar Speciális Olimpia Szövetség a …