2024. március 29., péntek
FONTOS

Ismételnék tavalyi sikereiket a futók

Sikeres év áll a gyulai futók mögött, hiszen több magyar bajnoki érmet és bajnoki címet is szereztek. Mindez igen régen fordult már elő a gyulai atlétika történetében, ennek ellenére nem titkolják, hasonlóban reménykednek idén is.

{vsig}galeria/futo{/vsig}

Az eredmények egyik letéteményese az elmúlt időszakban is Szabó Sándor volt, aki hosszabb sérülés után is kijutott a junior Európa Bajnokságra, ahol helytállt az erős mezőnyben a 6 kilométeres mezei futásban. A 18 éves, Békéscsabán tanuló sportoló idén is magasra tette a lécet.

A 2011-es a jó eredmények, a mezei futók országos bajnokságán több fürdővárosi siker is született. Süli Richárd ennek is részese volt, hiszen egyéniben 2., csapatban 1. lett. Azt mondta, szereti a futást, és persze azt is, ha jönnek a jó eredmények, felnőttként tűzoltó szeretne lenni.

Kertes István edző elmondta, szerény körülmények között végzik a munkát, még Magyarországon is kis klubnak számítanak. Ennek ellenére szeretnének a tavalyihoz hasonlóan eredményes évet produkálni. Igaz, ez nemcsak a versenyzőkön, hanem a külső körülményeken is múlhat.

A gyulai atléták tehát már most készülnek a versenyekre, és többek között abban bíznak, megmarad ez az idő, mely ideális az edzések szempontjából.

Részletek a videóban és a 3Téma című műsorban.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …