2021. október 28., csütörtök
FONTOS

„Sikeres gyulaiak” az újévi fogadáson

A többéves hagyománynak megfelelően idén is átadták a Sikeres gyulai címeket. A szombat esti, ünnepi eseményre a polgármester újévi fogadása teremtett alkalmat. Beszédében dr. Görgényi Ernő, a város első embere értékelte az elmúlt időszakot.

Jelentős eredményként értékelte, hogy kiszámíthatóbb és fenntarthatóbb mederbe terelték az önkormányzat gazdálkodását, erejükhöz mérten szerepet vállaltak a munkahelyteremtésben és több beruházást elkezdtek, illetve befejeztek.

Az elismeréseket idén az Emhő Baudermann Kft. két tulajdonosa, a Rotapress Bt. vezetője, Póka György festőművész, Surinás László mestercukrász, Póka György festőművész és Veres András hentesmester kapta meg.

Még több kép a Galéria rovatunkban, további részletek és interjú a díjazottakkal a hétfő esti Híradóban, a díjátadóról itt láthatnak felvételeket, a polgármester beszéde itt nézhető meg.

Nézze meg ezt is:

Több gyulai helyszínt is felkeresett Dömötör Csaba miniszterhelyettes

  Csütörtök délután Gyulára látogatott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára. Őt Kovács …