2022. május 28., szombat
FONTOS

Értékőrző: új köntösben, megújult tartalommal

Február harmadikától hetente frissülő tartalommal jelentkezik a Gyula Tv Értékőrző című műsora.

A 30 perces, kulturális magazinműsor legfontosabb célja, hogy széles körben ismertté tegye azokat a helyi, vagy éppen országos eseményeket, trendeket, embereket, amelyek és akik valamilyen szempontból érdemesek erre. A fél órás műsoridő alkalmat teremt arra, hogy eddig kisebb terjedelemben megjelenő témákat is műsorra tudjon tűzni a szerkesztőség.

Értékőrző címmel eddig is futott a televízióban műsor. A profil hasonló volt, ám többnyire hosszabb, egész estés produkciókból készült egy-egy  összeállítás, ennek keretében láthatták több néptáncegyüttes fellépését is.

Február harmadikától egy rendszerében újjászervezett műsor jelentkezik, mely többek között portrét ad a városban élő, vagy itt megforduló jeles emberekről. “Gyulai utcák” címmel a város közterületeinek avatott szakértője, dr. Czeglédi Imre jelentkezik minden műsorban egy-egy érdekességgel. Ismert emberek beszélnek kedvenc könyvükről, ugyanakkor egy-egy értékes előadásból is láthatnak részleteket. Ez a műsor teret ad a Gyula Tv régi, a könyvtár által megőrzőt felvételeinek is.

Nézzék február harmadikától az Értékőrzőt, a Híradó után! Részletek a videóban.

 

Nézze meg ezt is:

A vidékiek helyzetét erősítené társelnökként Nyikora Péterné

Két évre társelnökké, egyben elnökségi taggá választotta tisztújító közgyűlésén a Magyar Speciális Olimpia Szövetség a …