2022. május 25., szerda
FONTOS

Kézfogások: új területeken erősödhet a kapcsolat

Gheorge Falca polgármester és Bognár Levente alpolgármester vezette az aradi delegációt, mely a Kézfogások programsorozat aktuális, gyulai találkozóján látogatott a fürdővárosba. A programok között szerepelt a gyulavári kastély, az Implom iskola és az Északi Városrész beruházásának megtekintése, emellett szekcióülésekre is sor került.

{vsig}galeria/kezfogasok{/vsig}

A két polgármester egyaránt sikeresnek és előremutatónak értékelte a kapcsolatot. Görgényi Ernő hangsúlyozta, e két város képviselőinek találkozói nem merülnek ki a protokolláris eseményekben. Gheorge Falca kiemelte a sikeres, közös pályázatokat.

Alt Norbert gyulai alpolgármestert arról kérdeztük, mely területeken várható, hogy szorosabbra szövik az együttműködés szálait.

Bognár Levente, Arad alpolgármestere is reményét fejezte ki a további sikeres munka iránt, egyúttal egy eddig nem eléggé hangsúlyozott, sokak számára ismeretlen tényt is megosztott a Gyula Tv nézőivel.

Hogy pontosan mire, illetve kire gondolt, kiderül a videóból.

Nézze meg ezt is:

Ismét a Dining Guide Top 100 kalauzban a Patrióta Kisvendéglő

  A közelmúltban jelent meg Magyarország legmeghatározóbb gasztrokalauza, amely 2005 óta rangsorolja a legjobb éttermeket. …