2021. október 26., kedd
FONTOS

Gyulavári: költségvetés és buszmenetrend

 

Két fontos témáról tárgyalt hétfő délután a gyulavári részönkormányzat a városháza ovális termében. Az egyik a költségvetés, melyről Dankó Előd, a Körösök Völgye Egyesület képviselője úgy nyilatkozott, első ránézésre jónak tűnik, de ez módosulhat is.

{vsig}galeria/gyulavarionkormanyzat{/vsig}

A másik a Körös Volánnal készülő megállapodás, mely változásokat hozhat a buszközlekedésben. Mindez különösen a gyulaváriban élőket érintheti igazán.

Szabó Károly elnök úgy nyilatkozott, a legfontosabb feladat most a 2012-es költségvetés megtárgyalása. Ugyanakkor kiemelte a várható menetrend módosítást, mellyel kapcsolatban célként fogalmazta meg, hogy legalább az eddigi színvonal megmaradjon. A költségvetéssel kapcsolatban megjegyezte, több olyan fejlesztésre is sor kerülhet, melyek érintik Gyulavárit.

A részönkormányzat ebben az évben biztosan nem működik majd több pénzből, mint korábban, várhatóan ugyanakkora összegből gazdálkodhatnak.

Interjúk a videóban.

Nézze meg ezt is:

Két helyszínen emlékeztek 1956 hőseire

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést szombat délelőtt a gyulavári …