2024. április 24., szerda
FONTOS

Minden korosztály NB I-es lehet

 

A hosszúra nyúlt és csapadékos tél miatt nem volt minden tekintetben problémamentes a felkészülés a tavaszi szezonra a Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián. Tóth Bálint szakmai igazgató ennek ellenére az esélyeket illetően bizakodva nyilatkozott, hiszen a játékosok mind lelki, mind fizikai értelemben jó állapotban vannak, ezért a kitűzött célok is ambíciózusak.

{vsig}galeria/grosics{/vsig}

Az U15-ös együttes tavaszi szereplése különös jelentőséggel bír, hiszen az ő sorsuktól függ az U13-asok következő éve. Ha ők kiesnek, akkor megy velük a 13-as csapat is. Az őszi szezonban a Tóth Bálint által trenírozott gárda nem tündökölt, igaz, ebben az is közrejátszott, hogy a játékosok még nem szoktak össze igazán. A fiúk már megkezdték a szezont, és bár ősszel 2-1-re kikaptak a fővárosi REAC-tól, most magabiztosan, 3-0-ra verték őket. A meccs egyik kulcsfigurája volt a 2 gólt szerző Vörös Márk.

Ami az akadémisták távolabbi jövőjét illeti, a szakmai igazgató örömteli fejleményről tudott beszámolni. Négy grosicsos fiatal ugyanis a Szeged 2011 másodosztályának a keretét erősíti.

Ha minden a Tóth Bálint által vázoltaknak megfelelően alakul, akkor a szeptemberben kezdődő bajnokságban a Grosics Akadémia valamennyi csapata a legfelsőbb osztályban bizonyíthat.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …