2024. április 23., kedd
FONTOS

Ovifoci a Grosicson

Ovifoci néven új programot indított útjára a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia. Ezzel elsősorban azt tűzték ki célul, hogy mozgási lehetőséget biztosítsanak a fiatalok számára. Tóth Bálint szakmai igazgató kiemelte, az akadémiának is hasznára válhat, ha nem 12 évesen kezdenek el foglalkozni a gyerekekkel.

{vsig}galeria/ovifoci{/vsig}

A megkeresést örömmel fogadta a Boldog Apor Vilmosról elnevezett óvoda. Petróczki Zoltán elmondta, szerencsére elég nagy területen található az intézmény, így alkalmas egy új, sportolásra, mozgásra szolgáló létesítmény megvalósítására. Ez kimondottan az óvodások igényeire lesz tervezve.

Az akadémia lelkésze, Dlubala Róbert szalvatoriánus atya kiemelte, minden gyereknek jót tesz, ha már kis korában megleli a mozgás örömeit. A kicsikkel Horváth Péter és Dobi Róbert edzők foglalkoznak majd. Ezeken a játékos összejöveteleken a legfontosabb cél az lesz, hogy az óvodások kedvet kapjanak a sporthoz. Az első foglalkozásra jövő kedden kerül sor, utána csütörtökön lesz a második. Az akadémia vezetése a távlatokban gondolkodva nyitott a város többi óvodája felé is.

Interjúk a videóban.

Nézze meg ezt is:

Megáldották a gyermekeket a templomszentelés évfordulóján

  Április 21-én a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóját ünnepelték Gyulán. Emellett ez a …

Ovifoci a Grosicson

{flv}ovifoci{/flv}

Nézze meg ezt is:

Boldog Apor Vilmosra emlékeztek a szentmisén (VIDEO)

A plébánosi szolgálatát Gyulán kezdő, majd Győrben vértanú halált halt Boldog Apor Vilmosra emlékeztek vasárnap …