2022. május 23., hétfő
FONTOS

Gyula – Szarvas: 3-0

Gyula – Szarvas megyei rangadónak adott otthont a Gyulai Sporttelep szombat kora délután. Mindkét csapat igencsak készült a mérkőzésre, feledtetni kívánva a múlt heti tevékenységüket, ugyanis a két gárda együttesen az előző fordulóban kilenc gólt kapott.

{vsig}galeria/gyulaszarvas{/vsig}

Természetesen a hazaiak léptek fel támadóbb szellemben, és ez a fordulás után meg is hozta gyümölcsét egy szöglet után. A vendégek ezután kénytelenek voltak feladni bunkerfutballjukat és ez egy gyulai kontra után a vesztüket okozta. Szabó Dávid gólja után óriási hibát követett el, ugyanis levette mezét, mely alatt ugyan volt egy másik, de a játékvezető idő előtt küldte a zuhany alá a játékost. Jövő szombaton a tavalyi bajnok Tököl otthonába látogat a Várfürdő-Gyulai Termál FC, ahonnan a tervek szerint pontokkal térnének haza. A meccs 93. percében Nagy Gergő még értékesített egy büntetőt, kialakítva a 3-0-s végeredményt, mely inkább a vendégekre nézve hízelgőbb.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Az új vatikáni reformok áttörést hozhatnak a világi hívők számára

Egyházi vezetők és teológusok méltatták a Ferenc pápa által március 19-én kihirdetett, a római kúriáról szóló Praedicate …