2022. május 25., szerda
FONTOS

Majdnem Pestre került a szatócsbolt

A város költségvetése és a Gyulai Városbarátok Köre programjának megvalósítása mellett a szatócsbolt berendezésének Gyulára hozataláról is beszélt a 3Témában Durkó Károly és Szalai György.

{vsig}galeria/szatocs{/vsig}

A szervezet elnöke kiemelte, Budapestről is érdeklődtek a gyűjtemény iránt. Így ha nem jelezték volna időben igényüket, könnyen lehet, hogy a fővárosba kerültek volna a jobb sorsukat jelenleg egy békéscsabai középiskolában váró tárgyak. A városbarátok köre az ügy előmozdítása érdekében a fürdőváros vezetéséhez fordult.

Durkó Károly hangsúlyozta, szeretnék elérni, hogy a döntően gyulaiak által összeadott berendezési tárgyak a jövőben is a város lakosságát gazdagítsák. Szalai György kérdésre válaszolva azt mondta, van gazdasági realitása annak, hogy ezekkel az eszközökkel egy hangulatos bolt nyíljon.

Egyelőre tehát nyitott a kérdés nemcsak a gyűjtemény hazahozatalát illetően, hanem abban a tekintetben is, hogy ezekkel a különleges berendezési tárgyakkal hol lehetne üzletet nyitni.

Részletek a videóban és a 3Témában.

Nézze meg ezt is:

Ismét a Dining Guide Top 100 kalauzban a Patrióta Kisvendéglő

  A közelmúltban jelent meg Magyarország legmeghatározóbb gasztrokalauza, amely 2005 óta rangsorolja a legjobb éttermeket. …