2024. március 29., péntek
FONTOS

Bemutatjuk a ’88-as, kísérleti adást

Képernyőn a ’88-as kísérleti adás, készül a májusi Spiritusz, előadások és koncertek a Pódiumban. Rövid hírek a Gyula Tv műsorairól.

Kísérleti adás: képernyőn 1988. május 1.

Nem sokan látták 1988-ban a helyi kábelhálózaton leadott kísérleti adást, mely még a városi televízió létrejötte előtt valósult meg. Az akkori május elsejéről készült összeállításból a Gyula Tv Értékőrző című műsora első alkalommal pénteken ad válogatást.

Előadások és koncertek a Pódiumban

Újra a képernyőre kerül a Gyula Televízióban a Pódium című műsor, melyben népszerű koncerteket, előadásokat tekinthetnek meg. A most következő időszakban többek között Romsics Ignác beszél a Horthy korszakról. Zenei vonalon előbb a pécsi Bartók Béla Férfikar gyulai fellépést, majd a napokban a városi könyvtár és az Erkel Ferenc Társaság által megrendezett „Liszt Ferenc és Richard Wagner Itáliában” című zongorahangversenyt tűzik műsorra.

Készül a májusi Spiritusz

A Gyula Televízió életmód magazinjának következő rész már a várva várt napsütéses színeket és érzéseket hozza el a képernyőre. Kiderül a műsorból, hogy ilyenkor már nagyon oda kell figyelni a Nap erejére, hiszen, bár még nincs kánikula, de már csúnya bőrbetegségeket lehet összeszedni a napon. De lesz a műsorban lovaglás, sokak kedvence, a pósteleki állatsimogató, de a Gyulai Várfürdőben is izgalmasnak ígérkezik a súlyfürdőzés. Ne feledjék, májusban is Spiritusz!

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …