2024. április 20., szombat
FONTOS

Termál FC: hazai döntetlen a Makó ellen

A tabella hátsó feléhez tartozó Makó volt az aktuális ellenfele a Várfürdő-Gyulai Termál FC-nek az NB III-as labdarúgó bajnokság Alföld csoportjában, vasárnap délután, a gyulai sporttelepen.

{vsig}galeria/makofoci{/vsig}

A lanyhább tempójúra sikerült első félidőben már kirajzolódott a vendégek taktikája, amit más csapatok is előszeretettel alkalmaznak a fürdővárosban. A masszív védekezés mellett a Csongrád megyeiek kevés gondot fordítottak a támadásra, akcióikat szinte kizárólag kontrák révén próbálták megvalósítani.

A gyulaiak ezúttal sem boldogultak könnyen a bunkerfutballt játszó ellenféllel, komoly helyzete azonban így is akadt a termálos fiúknak.

Fodor Sándor edző kiemelte, a makóiaktól ezt várták, mégsem tudtak gólt lőni. A szakvezető azt mondta: “a csapatot az eredmény miatt felmentem, a fiúk mindent megtettek a győzelemért”. A szakvezetőt megkérdeztük arról is, mi lehet az oka a viszonylagos gólképtelenségnek. A csapat idegenben ugyan képes nyerni, hazai pályán viszont, a kapuja elé tömörülő védelemmel szemben gyakran tehetetlen. A gyulai együttes a jövő héten a szegedi Tisza Volán otthonába látogat.

Összefoglaló a videóban.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …