2024. április 19., péntek
FONTOS

Célegyenesben a Béke sugárút fejlesztése

A németvárosi idősek klubjában tartott lakossági fórumot csütörtök kora este Gajda Róbert országgyűlési képviselő, aki ezúttal körzeti képviselői minőségében számolt be a munkájáról.

{vsig}galeria/gajdarobi{/vsig}

Beszámolt az elmúlt időszak fejlesztéseiről, megemlítve többek között a Baross, Jókai, Blanár és a Liszt Ferenc utcai aszfalt, járda felújításokat. Emellett sor került fásításra, a csapadékvíz elvezetés kisebb korszerűsítésére, padok kihelyezésére és mederkotrásra.

Mindezeken túl városi jelentőségű programok is útnak indultak a választókörzetben. Ebbe a körbe sorolható a Máriás ház és a Jókai utca 30. szám alatti épület.

A Béke sugárutat és környékét érintő fejlesztéssel kapcsolatban Gajda Róbert elmondta, augusztus végéig tart az úgynevezett projektfejlesztési időszak, ami a két részből álló pályázati program első és második fordulójának a lezárását jelenti. A képviselő emlékeztetett, a fürdő pályázatának a benyújtása után is hamar megszületett a döntés, így meglátása szerint a Béke sugárút fejlesztésénél akár már szeptember-október tájékán jó hírrel szolgálhatnak.

További részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …