Ahogy mondani szokták, a zsűrinek nehéz dolga volt. Az Erkel tavon megrendezett halétel és halászléfőző versenyen ugyanis jobbnál jobb finomságokkal rukkoltak elő a csapatok.
{vsig}galeria/halaszle{/vsig}
A főzés mellett egyéb horgászattal kapcsolatos programokat is kínáltak a szervezők, így a különböző horgászati bemutatókon túl, még egy halpreparátor is bemutatkozott. A zsűri elnökének Hódos Krisztiánnak a véleménye szerint azért is volt nehéz dolguk, mert a csapatok szívüket-lelküket beleadták az ételek elkészítésébe, így a jobbak közül kellett kiválogatni a legjobbat. A szoros versenyben harmadik lett a Gyulai Sporthorgász Egyesület csapata, a képzeletbeli dobogó második fokára léphetett fel a Munkácsy Horgászegyesület gárdája, az első helyet pedig az SZ&J Team szerezte meg.
Részletek a videóban.