2024. július 19., péntek
FONTOS

Telt házat várnak a Várfürdőbe hétvégén

Az előzetes számítások alapján már most hétvégén telt ház lesz a Gyulai Várfürdőben. A strand vezetése szerda délelőtti sajtótájékoztatón jelentette be, hogy június 15-én valamennyi medence megkezdi működését.

{vsig}galeria/borosnyit{/vsig}

A nyári időszakban a fürdő egy órával tovább, tehát reggel nyolctól este nyolc óráig lesz nyitva. A változás nem érinti a gyógyászati részleget, a Castello szaunapapkort és az éjszakai wellnesst. A jegyek árai a nyári szezonban, ha kis mértékben is, de változnak. Boros László Attila hozzátette, hogy ezután, ha valamelyik medence nem lesz nyitva, rossz idő, vagy a fürdőfejlesztés miatt, azt a bejáratnál, még a jegyvásárlás előtt meg fogja tudni a vendég.

Ezt egy információs tábla bevezetésével fogják elérni. Új járólapot és korlátot kap még ebben a hónapban a Part utcai fahíd. Elhangzott még a sajtótájékoztatón, hogy nagy változás várható az úszóéletben is. Amióta az úszószakosztály a várfürdő égisze alá tartozik, még nagyobb hangsúlyt kapott. Ezért idén két úszótábort is rendez a Gyulai Várfürdő.

Az egyik a szakosztályhoz tartozó gyerekeknek lesz, a másik pedig bárki részére elérhető. Itt olyanoknak is érdemes lesz részt venniük, akik még nem tudnak úszni. Az egyhetes táborozásban az úszáson kívül lesz városnézés és kisvonatozás is.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Mintegy 40 önkéntes tartalékos katona vonult be Békéscsabán

  Mintegy 40 önkéntes tartalékos katona vonult be Békéscsabán, hogy megkezdje öt hetes elméleti és …