2023. október 2., hétfő
FONTOS

Művészek Lilláért

 

Hétfő estétől ismét Simonfi Lilla gyógykezelésére fogtak össze emberek. A gyulai Postagalériában a köröspArt Galéria és Póka György alkotó közös kiállítása nyílt meg.

{vsig}galeria/pokadurko{/vsig}

A kiállításon lehetőség nyílik adományokat elhelyezni az arra kihelyezett dobozba, de valamennyi festmény megvásárolható. A köröspArt Galéria vezetője elmondta, hogy már nem ez az első közös kiállításuk Póka Györggyel. Póka György elmondta, hogy éppen televíziónkból tudta meg, hogy Lilla gyógykezelésre gyűjt. Persze azt ő is tudja, hogy nem ebből fog bejönni a hiányzó négy millió forint, de minden egyes fillér számít. Elárulta, nem volt könnyű dolga, amikor választania kellett, hogy mely képeit állítsa ki.

A köröspArt Galéria többek között Székelyhídi Attila- és Kohán György-képeket hozott el a kiállításra, de a galéria vezetője mégis megtiszteltetésnek érzi, hogy Póka Györggyel együtt állíthat ki. A jótékonysági kiállítás a hónap végéig tekinthető meg a postagalériában.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Katonai járőrversenyt rendeztek Békés vármegyében

  A lengyel csapatok miatt nemzetközi katonai járőrversenyt rendeztek szombaton a békéscsabai repülőtéren és Pósteleken. …