2024. március 29., péntek
FONTOS

Szolgálatban a strandrendőrök

Immár tíz éve működik a Gyulai várfürdőben a strandrendőri szolgálat, mely idén is megkezdte működését a napokban, mondta el érdeklődésünkre Kozma Mihály alosztályvezető. A cél elsősorban a megelőzés, a tapasztalatok szerint komoly visszatartó ereje van a járőröző rendőr látványának a strandon.

{vsig}galeria/strandrendor{/vsig}

Persze minden vendég mellé nem lehet járőrt állítani, így az is nagyon fontos, hogy az állampolgárok maguk is figyeljenek oda használati tárgyaikra és amennyire lehet, ne hagyják azokat őrizetlenül. A megelőzés mellett természetesen a fürdőzők egyéb problémáikkal is bizalommal fordulhatnak a szolgálatban lévő járőrhöz. Kozma Mihály elmondta még, az előző évek gyakorlatához hasonlóan az Aradi kapitánysággal együttműködve határon túli kollégák is segítik majd munkájukat július közepe és augusztus közepe között. Cserébe Gyuláról is vezényelnek majd rendőröket, Aradra.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …