2024. március 29., péntek
FONTOS

Idén is standard programok

 

Tavaly, az induló évben ezres nagyságrendben vették igénybe a Gyulára látogató vendégek a standard programokat, idén ennél jobb eredményre számít a városi turisztikai nonprofit kft.

{vsig}galeria/standardprogi{/vsig}

Komoróczki Aliz ügyvezető elmondta, ezek a hagyományos célpontok, mint a fürdő vagy a vár mellett további lehetőségeket tartogatnak a vendégek számára, adott esetben meghosszabbítják az itt töltött időt, ami bevételt hoz a szolgáltatóknak. A programok további hozadéka, hogy a résztvevők jobban megismerik a várost és a környékét.

A standard programok a vendégek számára pénzbe kerülnek, tehát nem ingyenesek. Ennek ellenére ezek legfontosabb célja nem az, hogy a turisztikai kft bevételhez jusson.

A gyulai standard programok a hét minden napjára kínálnak heti rendszerességgel ismétlődő rendezvényeket. Ezek között szerepel többek között hajózás, kerékpár- és kastélytúra, kóstolók, lovasjáratok, kulturális programok. A szakemberek abban bíznak, ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy Gyula megőrizze első helyét a Dél-Alföldön, melyet a legtöbb eltöltött vendégéjszaka kategóriában szerzett.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …