2024. április 19., péntek
FONTOS

Semmelweis nap a Pándyban

Az egyik legfontosabb ünnep az egykori megyei kórház életében a Semmelweis nap. A szerda délutáni rendezvényen az érintettek átvették a “Kórházért” és az “N. Szabados” kitüntetéseket.

{vsig}galeria/semmelweisnap{/vsig}

Emellett díjazták a váradókat, valamint átadták az adjunktusi és a főorvosi kinevezéseket. Semmelweis születésnapja alkalmából emlékezik már több éve a Pándy kórház is most már munkaszüneti nappal ilyenkor július elején, amikor is az intézmény dolgozóit is elismerésekben részesítik. Amint azaz ünnepségen elhangzott 2012-ben nehéz ünnepelni az egészségügyben, de az elmúlt időszak váltásai remélhetőleg meghozzák gyümölcsüket.

Kórházért elismerésben részesült Árkus Antal Györgyné, szakdolgozó, dr. Soproni Mária szemész főorvos, aki betegsége miatt személyesen nem tudta átvenni a díjat és dr. Ilia Katalin pszichiáter főorvos. A kórház legnagyobb gazdasági elismerése az N. Szabados díj, melyet idén a kórház mosodájának részlegvezetője, Hevesi Barnabásné érdemelt ki.

Az ünnepség végén a többszörös véradóknak mondott köszönetet a kórház vezetése és az adjunktusi és főorvosi kinevezéseket is átadták.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …