2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Újra Gyulán a régi deltások

Fontos lenne, hogy a jelenlegi öt-hat százalékkal szemben a vezetői képességekkel rendelkező fiatalok, 10-15 százaléka valóban ki tudja majd aknázni e-képességeit, mellyel munkahelyeket tud teremteni másoknak is.

{vsig}galeria/regideltasok{/vsig}

Többek között ez is elhangzott a Dél-Alföldi Talentum Akadémia második hetének megnyitóján.

A tavalyi résztvevők közel fele ismét úgy döntött, idén is elvégzi az egyhetes kurzust. Ezen a héten is számos előadó osztja meg gondolatait a vezetői képességekkel rendelkező diákokkal. Barkász Sándor alapító szerint idén érezhető egy természetese szelekció, hiszen a tavalyi résztvevők közel fele jött el most is, de ez nem baj, mert így valóban azok vannak itt akik komolyan gondolják, hogy a későbbiekben élni tudnak majd e képességeikkel. Ez ma még igen kis százaléka a társadalomnak, de az akadémia egyik célja ezen az arányon is javítani.

Az akadémia résztvevőinek kiválasztásánál elsősorban a stratégiai vezetőkre helyezték a hangsúlyt, hiszen ők azok, akik egy adott helyzetben azonnal felelősségteljesen tudnak dönteni és ezzel megoldani a problémát. A DELTA programja során mindennap több előadást hallgathatnak meg a diákok egészen péntekig, melynek ezen a héten a Szent István Egyetem épülete adott otthont.

Videó itt
.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …