2024. április 20., szombat
FONTOS

Kiss Ulrich: Soha ne add fel álmaidat!

Németh Erzsébet, az ÁSZ osztályvezetőjének előadásával kezdődött újra hétfőn a DELTA. Előadásának témája az önigazolás volt. A délután Dávid Imre, pszichológus és Czégé Zoltán HR tanácsadó előadásaival folytatódott.

{vsig}galeria/deltakedd{/vsig}

Kiss Ulrich, jezsuita szerzetes, menedzser volt a DELTA előadója kedd délelőtt. A nyári akadémián a legváltozatosabb előadók váltják egymást a héten a második évfolyamosoknak is a katedrán. A berlini születésű, 67 éves szerzetes olyan iskolákban tanult, mint a római Pontificia Universita Gregoriana, a leuveni, vagy a Fontainebleau-i egyetem. Tanulmányai után Kiss Ulrich olyan munkahelyeken dolgozott később, mint a párizsi Lancome cég, ahol a nemzetközi fejlesztés és értékesítés volt a feladata, de dolgozott Angliában, Németországban és Belgiumban is. Az előadó elmondta, hogy életét mindig végigkísérték a döntések. Arra hívta fel a hallgatók figyelmét, hogy nem mindig az egyszerűbb utat kell választani.

Kiss Ulrich jelmondata: Soha ne add fel álmaidat! Kiss Ulrich szerint az siker pont úgy működik, mint a magasugró. A célokat csak mindig magasabbra szabad helyezni, sosem szabad lefele vinni a lécet és a célt.
A DELTA akadémia a második évfolyamos hallgatóknak péntekig tart.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …