2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Keménységet és szigort ígért a tréner

Sétagaloppot nem ígérhetek, de kőkemény munkát igen, fogalmazott érdeklődésünkre Popovics Pál a Várfürdő-Gyulai Termál FC új trénere a csütörtöki edzésen.

{vsig}galeria/focitrener{/vsig}

Mint ismeretes, az elnökség nem hosszabbította meg Fodor Sándor szerződését, mert egy új szemléletet kívánnak életre hívni a csapat berkein belül. A tréner ugyanis elmondta, az elvárások magasra tették a lécet, a bajnokság egyik legfontosabb tétje természetesen a bennmaradás, hiszen most változni fog a bajnokság rendszere, és fiatal játékosok bevonásával profi labdarúgást produkálni.

Popovics Edző szerint nem csak technikailag játéktudásban, hanem fejben is fejlődni kell a csapatnak, mert csak ez viszi előre termál FC szekerét. A játékosokra tehát komoly feladat vár, de úgy tűnik, a legtöbben ebben partnerek kívánnak lenni.

Arra a kérdésre, hogy lesznek-e személycserék az edző úgy válaszolt, mindenki marad, akinek helye van a csapatban akár gyulai akár nem, és mindenki megy, akinek nincs.

Jelenleg tehát a felkészülés folyik, lesz néhány barátságos mérkőzés, a bajnokság pedig augusztus végén kezdődik.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

500 adag babgulyást kaptak a rászorulók

  Hagyományosan harmonikaszóval fogadták szombaton, a húsvét előtti ételosztás résztvevőit a gyulai gazdaudvarban. Karácsony és …