2024. május 25., szombat
FONTOS

Gyulára jön 2000 nagycsaládos

Augusztus végén, a turisztikai főszezonon kívül rendezi meg a helyi szervezet aktív közreműködésével a Nagycsaládosok Országos Egyesülete ünnepi programsorozatát a fürdővárosban.

A napokban megtartott sajtótájékoztatón Székely Hajnalka, a NOE elnöke hangsúlyozta, egy ilyen rendezvény egyben kultúrmisszió is, hiszen az ide látogatók megismerik a várost és környékét. Az egyesület egymillió forinttal támogatja a családok ide utazását, a szállásadók kedvezményt biztosítanak számukra.

A sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő polgármester elmondta, az önkormányzat és cégei számos kedvezményt biztosítanak a rendezvény és az azon résztvevők számára. A nagycsaládos szervezet erre az alkalomra ingyen kapja meg a várkertet, a múzeumi belépők árából jelentős kedvezményhez jutnak, ingyenes lesz a városnéző körséta.

Az esemény, melyre 2500-3000 embert várnak, az egyesület fennállásának negyedszázados jubileuma jegyében fogant. Ez az őszi találkozó, melyre minden évben máshol kerül sor, a szervezet leglátogatottabb, egyben legrégebbi rendezvénye. Video itt.

{vsig}galeria/2000nagycsal{/vsig}

Nézze meg ezt is:

Hamarosan átadják a Gyulai Várfürdő egyik legnagyobb beruházását

A 2023-as év beruházásainak fókusza az energiahatékony működést szolgálta a Gyulai Várfürdőben. Többek között saját …