2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Sikeres futballnyitány a Mórahalom ellen

Nem illetődött meg a vendég, Csongrád megyei Mórahalom együttese a Várfürdő-Gyulai Termál FC otthonában, az NB III-as labdarúgó bajnokság szezonnyitóján.

{vsig}galeria/morahalomfoci{/vsig}

Az újonc együttes ennek ellenére bő negyedóra után hátrányba került. Dragan kiugratásával Laurinyecz lépett ki.

Hiába játszott bátran a Mórahalom, a gyulaiak nem sokkal a félidő fele után újabb gólt értek el. Nagy Gergő szabadrúgásból talált a hálóba. Nyolc perc múlva jött a válasz, a Tóth révén a vendégek szintén szabadrúgásból értek el gólt, a szünetig már nem változott az eredmény.

A második félidőben is sokat tett az egyenlítés érdekében a Mórahalom, próbálkozásaikat az 59. percben koronázta siker. A győztes gyulai találat Valentényi nevéhez fűződik. A találkozó végén a mórahalmiaknak még volt lehetőségük, de a hazaiak megőrizték egygólos előnyüket.

Popovics Pál, a csapat trénere kiemelte, büszke arra, hogy a csapat 2-2 után is képes volt megnyerni a mérkőzést. Mint mondta, ez a győzelem sokat ér majd, mert a látottak alapján a Mórahalom a mezőny első felében foglalhat helyet. Laurinyecz Ákos szerezte a hazai csapat első gólját. A mérkőzés utáni nyilatkozatában az akarat diadalának tudta be a sikert.

A gyulai együttes a következő mérkőzését is hazai pályán játssza, augusztus 25-én a Dabas lesz az ellenfél, a kék-fehérek utána Tökölön lépnek pályára.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …