2024. június 16., vasárnap
FONTOS

2 éjszaka ablak nélkül egy lakótelepi lakás

Kiszedték a régit, de az új még nem érkezett meg. Mármint a Pósteleki úti lakótelep egyik lakásának ablaka. A panelprogram keretében az épületben cserélik a régi nyílászárókat, ám az egyik lakásban egy egyeztetési hiba miatt két éjszakán keresztül csak egy tátongó lyuk jelzi, hogy itt munka folyik.

Történt ugyanis, hogy a kivitelező cég kedden reggel nyolc órára ígérte a még pénteken eltávolított ablak cseréjét, ám már délelőtt kiderült a nyílászáró nem érkezett meg, és várhatóan csak csütörtökön tudják majd pótolni az ablakot. A lakásban élő fiatal pár egy két és fél éves gyermekkel természetesen nem maradt itt éjszakára, az egyik szobát sikerült lefóliázni, a másik, azonban mint képeinken is látható teljesen nyitott, amiből több probléma is kialakulhatott volna. A többi lakásban egyébként a tervek szerint folyt a munka, amit délelőtt kivettek, délutánra már ki is cserélték.

Az Otthon lakásszövetkezet elnöke, Szabó István megkeresésünkre elmondta, tudott az ügyről, és kérdőre vonta a kivitelezőt, aki elismerte a hibát. Mint mondták, nem olyan ablak lett legyártva, amilyen ide kellett volna a felfalazás miatt, ígéretük szerint csütörtökön délelőtt megkezdik az új nyílászáró beépítését. Az itt lakók nagyon bíznak benne, hogy ez így is lesz, és este már ablakon keresztül élvezhetik majd a kilátást.

Videó itt,
képek a Galériában.

Nézze meg ezt is:

Új módszer az öntözésben

  Nemrégiben húsz öntözőzsákot helyezett ki a város közterein a Gyulai Közüzemi Kft. A kísérleti …