2024. április 19., péntek
FONTOS

Virágosítás: idén is jól szerepeltek a tavalyi győztesek

 

Virágos előkert, ablak, és közterület: ezekre a kategóriákra érkezett a legtöbb nevezés az idei városi világosítási versenyre. A győztesek között volt olyan, aki tavaly is dobogós helyen végzett, de akadtak új nevezők is.

{vsig}galeria/viragositas{/vsig}

Az elismerések mellett, idén is több különdíjat tudott kiosztani a zsűri. Ebben az évben is hat kategóriában írták ki pályázatot, melyhez most először a Hagyományőrző Gazda és Kertbarát Kör is csatlakozott, egy különdíjjal annak a kerttulajdonosnak, aki nem jelentkezett a versenyre, de példaértékűen alakította ki azt. Idén a virágos előkert kategóriában a tavalyi győztes az Ajtóssy u. 14. szám alatti ház előkertje lett, egyedi színvilágával. Persze ebben a család összefogásának igen nagy szerepe van, hiszen sok kétkezi munka van egy ilyen kert kialakításában.

Szintén megvédte tavalyi elsőségét Varga Tivadarné a Harruckern tér 4. szám alatt a virágos ablak és balkon kategóriában, aki idén petúniáival és muskátlival gyönyörködteti a járókelőket. A virágos közterület kategóriában a Honvéd lakótelep 15-16. számú társasház közössége bizonyult a legjobbnak.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …