2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula – Dabas: 3-0

A tavalyi bajnokság ezüst- és bronzérmese csapott össze szombat délután a Városi Sporttelepen. A piros-fehér mezes vendég dabasiak pályán léte mindig jó mérkőzést garantál a fürdővárosban, a jó mérkőzés azonban az első félidőben elmaradt.

{vsig}galeria/dabas{/vsig}

Az első 45 perc legizgalmasabb jelenete az volt, amikor Bánáthy játékvezető 2 perc szünetet rendelt el, hogy a játékosok frissítőt vegyenek magukhoz. A lelátón már azt kezdték el beszélni a nézők, hogy vajon mennyivel lenne más a játék, ha az egykori válogatott labdarúgó, a dabasiak edzője, Keresztúri András is beszállna egy kicsit. A játékvezető hosszabbítás nélkül fújta le az első játékrész, megkegyelmezve ezzel a nézőknek.

A második 45 percre mintha két teljesen más csapat futott volna ki a pályára. Teljesen támadó felfogásban kezdtek el futballozni, ami meg is hozta gyümölcsét. A 70. percben egy szabadrúgást követően Laurinyecz kotorta a labdát a vendégek hálójába. Ez már csak azért sem volt kis teljesítmény, mert a Dabas egyik középső védője 212 cm magas. A több mint 2 méteres óriás 8 perccel később óriásit hibázott, amikor elengedte az indítást, amely újra Laurinyeczet találta meg.

Ahogy az már lenni szokott futballpályákon, a kitámadó vendégek végignézték, ahogy a gyulai Kanyó Rudolf becserélése után 1 perccel, első labdaérintéséből megadja a kegyelemdöfést.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …