2024. április 20., szombat
FONTOS

Ma is kapál a 90 éves Dezső bácsi

Fiatalokat megszégyenítő szellemi frissességgel ünnepelte 90. születésnapját Gyulán, a Toronyi utcában Baudermann Dezső, akit családja mellett a város vezetése is meglepett tortával, virággal és Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletével.

{vsig}galeria/dezsobacsi{/vsig}

Dezső bácsi soha nem vetette meg a munkát, mint mondta, bántja, hogy reumatológiai gondok miatt nem járhat ki úgy, mint régebben. Ennek ellenére kertjét a rotálás és a permetezés kivételével maga műveli, és évente többször végig kapálja. Aktív időszakában a család mellett a munka töltötte ki idejét.

90 év alatt sok kedves emlék összegyűlik – mondta Baudermann Dezső, aki nagyon sajnálja, hogy már nincsenek osztálytalálkozók, pedig a régi iskolatársakkal mindig szívesen múlatta az időt.

Dezső bácsi kiemelte, mindig vidám volt, feleségében igazi társra talált. Mint mondta, a legapróbb dolgokat is megbeszélték egymással, és az asszony hiánya ma is szomorúsággal tölti el. Ebben vigaszt és fontos támaszt jelent neki családja; három gyermeke, négy lány és egy fiú unokája.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …