2021. szeptember 22., szerda
FONTOS

Kerékpártolvajt fogtak Gyulán

Kerékpártolvajt fogtak el a rendőrök vasárnap hajnalban Gyulán, a Balassa utcában. A járőrök lakossági jelzést követően valamivel 3 óra előtt mentek a helyszínre, egy férfi ugyanis azzal telefonált be a kapitányságra, hogy ott valaki megpróbál kinyitni egy autót.

A járőrök az autónál senkit sem találtak, de az egyik közeli háznál felfigyeltek egy kerékpárra. A ház kapuja nyitva volt, és az épület bejárati ajtaját is nyitva találták. Átvizsgálták a felújítás alatt álló házat és egy 23 éves fiatalembert találtak, aki az egyik sarokban bújt meg. A tarhosi fiatal elmondta, hogy kártyázni jött Gyulára, az egyik szórakozóhelyre. Miután sokat veszített, elhozta a klub udvaráról a biciklit, ami nem volt lezárva. A kb. 60 ezer forint értékű kerékpárt a rendőrök visszavitték a tulajdonosának, a 23 éves fiatalembert pedig előállították és lopás miatt eljárást indítottak ellene.

Nézze meg ezt is:

Megszületett Gyulán a Nemzeti Összetartozás Pálinkája

Szombaton, a déli órákban a gyulai Almásy kastély Stefánia-szárnyában tartották meg a Nemzeti Összetartozás Pálinkájának …