2024. április 20., szombat
FONTOS

Felújították az Ewoldt Elíz óvoda tornaszobáját

Itt már a megújult, és a közelgő hideg időszakban is testnevelésre alkalmas tornateremben végzik a foglalkozást az Ewoldt Elíz óvoda növendékei.

{vsig}galeria/linno{/vsig}

A város legrégebbi óvodájának vezetője, Petrovszki Eszter elmondta, az 1993-as felújítás óta itt jelentős változás nem történt, így minden kisebb beruházásnak van jelentősége.

Most a körzeti képviselő keretéből korszerűsítették a tornaszobát. Gajda Róbert elmondta, tavasszal kereste meg az óvoda vezetése azzal, hogy érezhetően romlottak a körülmények a szabadidős szobában. Felmerült az is, hogy a pvc helyett szőnyeget raknak le, de az ÁNTSZ véleménye szerint előbbi a jobb megoldás.

Az Ewoldt Elíz óvoda vezetője elmondta, további korszerűsítések is szükségesek lennének az intézményben. A foglalkoztató termekben is megérett már az idő a pvc burkolat cseréjére, emellett az óvoda előtti korlát felújítása is jelentőséggel bír. A tornaszoba pvc cseréje 120 ezer forintba került. Gajda Róbert elmondta, az elkövetkező időszakban mindkét, körzetébe tartozó óvoda kéréseit prioritásként fogja kezelni.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …