2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Kettős emberhátrányból fordított a Gyula

Igazi rangadóra lehetett számítani az id. Christián László Sporttelepen szombat délután, ugyanis a gyulai csapatnál mindössze egy ponttal kevesebbel rendelkező Vecsés volt a vendég.

{vsig}galeria/gyulavecses{/vsig}

A nagyjából ugyanazt a támadófutballt játszó két gárda első félidei produkciója messze a várakozásán alul múlt. A főleg labdaszerzésből induló ellentámadásokból egyik csapat sem tudott helyzetet kialakítani, ezért főleg hosszú indításokkal kísérletezgettek, sikertelenül. A legnagyobb veszélyeket Nagy Gergő szabadrúgásai jelentették. Nem volt meglepő, hogy a szünetben null-null állt a képzeletbeli eredményjelzőn.

A második félidőre két teljesen más csapat jött ki az öltözőből. Látványos akciókkal, szabálytalanságokkal indult a játékrész. Az már sajnos a találkozó elején látszott, hogy a mindössze 19 éves Borbás játékvezető nem volt képes kezében tartani a mérkőzést, és sokszor nem indokolt esetben nyúlt a sárga kártyához. A közönség igencsak jogos ellenszenvét váltotta ki a játékvezető, amikor az 53. percben egy szituáció után két piros lapot is felmutatott. Az elsőt Bagónak kezezésért, a másodikat Okosnak a játékvezető megsértéséért, valamint adott még egy tizenegyest is a Vecsésnek, amit Czipper értékesített is.

A vezetés és a kettős emberelőny birtokában játszó vendégek megpróbálták ezután gyorsan letudni a mérkőzést, de leginkább a gyulai kontrák és pontrúgások sikerültek. A 70. percben Dragant nagyon egyedül hagyták a vendég védők, amit az egykor a Bajnokok Ligáját is megjárt csatár megbüntetett, majd egy szöglet után Wéber szerezte meg a győztes gólt.  

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …