2024. április 19., péntek
FONTOS

Mi épül a Tesco és az Interspar között?

Többféle találgatás is napvilágot látott a Tesco és az Interspar közötti terület hasznosításával kapcsolatban. Nemrégiben ugyanis földfeltöltési munkák kezdődtek el a területen, ami joggal vetette fel, valami készülődik.

{vsig}galeria/megyeri{/vsig}

Amint azt a Gyula Televízió megtudta, a terület magántulajdonban van már egy jó ideje, a tulajdonos pedig régóta szeretné bérbe vagy eladni, de vélhetően a gazdasági recessziónak köszönhetően eddig komoly érdeklődő nem jelentkezett.

A most zajló földmunkák a várfürdő beruházásnak köszönhetők, hiszen ott az építkezés során mintegy 16 ezer köbméter földet termelnek ki, amelyet a tulajdonos megvásárolt, területrendezés céljából, így mindkét fél jól járt az üzlettel.

Információink szerint a földhordás két-három héten belül befejeződik, és a tereprendezés után a vállalkozó szeretné lebetonozni a területet, hogy addig is, amíg egy komoly befektető érkezik, valamilyen piaci vagy egyéb szolgáltatás igénybe vehető legyen az ingatlanon.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …