2024. április 19., péntek
FONTOS

A legkisebbek is rúgták a bőrt az akadémián

Az U-7, U-9 és az U-11-es csapatok részvételével bonyolítottak le labdarúgó tornát a Grosics Akadémián, a Bozsik program keretében.

{vsig}galeria/bozsikprogram{/vsig}

Ezzel párhuzamosan a Grosics Akadémia U-15-ös korosztályos csapata a bajnokság hatodik fordulójában lépett pályára.

Háromtól huszonegy éves éves korig foglalkozik a tehetséges fiatalokkal a tavaly újra elindított Bozsik program, melynek fő célkitűzései a tömegesítés, a tehetségkutatás és a tehetségek fejlesztése. Ennek elérése érdekében a szövetség egységes, átlátható rendszert épített, amely naprakész, hiteles és ellenőrizhető formában regisztrálja a programban résztvevő labdarúgókat.

A verseny és képzési rendszer kialakítása megfelel az UEFA és a FIFA szakmai követelményének. A Grosics Akadémia égisze alatt hat körzet részvételével bonyolították le a hagyományos tornát a napokban, csapatonként három korosztályban, a gyulaiakat a Párducz labdarúgócsapat képviselte.

Mindeközben a nagypályán az NB-1es U-15-ös korosztály bajnokságának hatodik fordulóját bonyolították le, a hazaiak a Szolnok ellen léptek pályára. A végeredmény 5-1 lett, a bajnokságból még tíz mérkőzés van hátra, ezen a hétvégén a fiuk a Vác csapatával játszanak idegenben

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …