2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Farkas Zoltán: szükség volna a szakképzés felülvizsgálatára

Területfejlesztési kérdőívet tett közzé honlapján a megyei önkormányzat. A kezdeményezés célja, hogy az összes önkormányzattól, cégtől, vállalkozástól, civil és egyházi szervezettől begyűjtsék és rendszerben kezeljék a kidolgozott projektre, és projektötletre vonatkozó információkat.

{vsig}galeria/farkashirado{/vsig}

Farkas Zoltán a 3Témában úgy nyilatkozott, nagy szükség volna az oktatás, azon belül a szakképzési rendszer felülvizsgálatára.

A megyei elnök a Vidékfejlesztési Minisztérium halászati munkacsoportjában kapott feladatot. Közreműködésével a szervezet megpróbál tenni annak érdekében, hogy az elmúlt időszakban összeszedett hátrány hatásait semlegesítsék. Fontos cél a hazai haltenyésztés megerősítése és a magyar hal presztízsének erősítése.

A Békés Megyei Közgyűlés elnöke a közelmúlttól tölti be a Körös-vidéki Területi Vízgazdálkodási Tanács elnöki posztját, miután országos szinten újjászerveződtek a vízgazdálkodásért felelős tanácsok. Megnövekszik a víz, mint nemzeti kincs szerepe, a kormány kiemelt, stratégiai pontként kezeli a vízgazdálkodás kérdését, ezzel együtt pedig felértékelődik a vízgazdálkodással foglalkozó szervezetek munkája is.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …