2024. április 19., péntek
FONTOS

Feljövőben az U-19-es akadémisták

A dobogó volt a tétje a napokban lejátszott Grosics Akadémia – SZEOL SC-Mórahalom U-19-es mérkőzésnek a korosztályos magyar bajnokság második vonalában. A hazai együttes tavaly nem tudta kiharcolni a feljutást, ami azért sem ad okot az örömre, mert az ő eredményüktől függött a 17-es korosztály jövője is.

 Az idei szezont átalakított csapattal kezdték, ám az első öt találkozón csak két győzelmet arattak. Igaz, ezek között volt egy 19-0-ás siker is a Nagykőrös ellen. A Békéscsabai Előre és a szintén gyulai Termál FC is egy-egy gólos vereséget mért az Aranycsapat legendás kapusának a nevét viselő gárdára. A csapat az azt követő két mérkőzését viszont megnyerte, így Máté János edző is optimistábban nyilatkozhatott a szegediek elleni rangadó szünetében.

 Az igyekezet meghozta gyümölcsét, a 3-1-es félidei állás után az akadémisták Pászka, Kovács Balázs, Manga és Erdős góljaival 4-2-re nyertek.

 A Grosics Akadémia legidősebb korosztálya egy szegedi és orosházi fellépés után november 10-én, hazai pályán fejezi be a szezont a Hódmezővásárhely “B” csapata ellen. A bajnokságban az U-17-es csapat a SZEOL-Mórahalom fiatalabb együttese ellen 7-1-es győzelmet aratott, és magabiztosan vezeti a tabellát. Az U-15-ös gárda az első osztályban jelenleg az ötödik, a csiszolódó 13-as korosztály pedig a sereghajtó, 16. pozíciót foglalja el.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …