2024. április 19., péntek
FONTOS

Forgalomkorlátozások október 23-án

Gyulán a Fekete – Körös híd Gyulavári felőli oldalán lévő kopjafánál 9 óra 30 perckor kezdődik a megemlékezés. Emiatt 9 óra 15 perc és 10 óra 15 perc között a hidat teljes szélességében lezárják.

Békésen a városi ünnepség kezdete előtt negyed órával, 9 óra 45 perckor a 470-es út Békés belterületén átvezető szakaszát a Széchenyi tér – Rákóczi utca kereszteződésétől a Petőfi utca – Malom utca találkozásáig teljes szélességében lezárják. A korlátozás 11 óráig lesz érvényben.

Békéscsabán 9 óra és 12 óra között zárják le az Irányi utca Luther utca és Andrássy út közötti szakaszát.

Orosházán délelőtt fél 10-től 12 óráig a Táncsics utca – Győri Vilmos tér – Dózsa György utca kereszteződésénél lévő történelmi emlékpark környékén kell útlezárásra számítani.

Sarkadon a Vasút utca Vár utca és Jókai utca közötti szakaszán korlátozzák a gépjárműforgalmat délelőtt 10 órától 11 óráig.

A 46-os számú főút Gyomaendrődön átvezető szakaszán, a Fő út 1. szám előtt emléktábla avatás miatt teljes útlezárásra kell számítani délelőtt 10 óra és 10 óra 40 perc között.

Füzesgyarmaton 17 órakor kezdődik az ünnepi megemlékezés a Széchenyi utca 1. szám alatt lévő központi iskola előtti emlékműnél. Emiatt a Kossuth utca és a Széchenyi, Mátyás, illetve Bethlen utcák kereszteződésében 16 óra 45 perc és 18 óra között az utat lezárják. A fenti helyszíneken a megjelölt időszakokban a forgalmat a környező utcákba terelik.

 

 

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …