2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Kinevezések és kitüntetések a Pándy emléknapon (VIDEO)

A Pándy emléknap a pályakezdők köszöntésével kezdődött, majd Lőrinczyné Niedermayer Márta a Pándy Alapítvány képviseletében megtartotta az alapítvány éves beszámolóját. Szokás más a Pándy kórházban, hogy mindig a Pándy emléknapon kapják meg a felterjesztett orvosok a kinevezéseket. Idén főorvosi kinevezésben részesült dr. Budai Beáta reumatológus, dr. Felföldi Margit pszichiáter, dr. Incze Judith neurológus, dr. Hajdú László érsebész és dr. Miskolczy Zsuzsanna, aki nem tudta átvenni kinevezését.

 Idén is három nővér kapott Pándy Nővér kitüntető címet: Korányi Ákosné a Bőrgyógyászati, Kuti Árpádné a Neurológia-Stroke osztályról és Pakai Tímea a Hospice-ról.

Dr. Kincses Zoltán jelentette be a kórház legrangosabb kitüntetésének birtokosát, dr. Márk László belgyógyász főorvost. Az ünnepelt elmondta, amikor megtudta, hogy ő kapja a kitüntetést, még viccet is csinált belőle, hiszen túl fiatalnak érzi magát az ilyen rangos elismeréshez.

Nézze meg ezt is:

A nyugdíjas közösségek ereje

A napjainkban is aktív KÖVIZIG Szivárvány Nyugdíjas Klub Gyula egyik legrégebben alakult nyugdíjas szervezete. Egykor alapítótagként, …