2024. április 23., kedd
FONTOS

Díjak a szociális munka napján (VIDEO)

Nézze meg ezt is:

Boldog Apor Vilmosra emlékeztek a szentmisén (VIDEO)

A plébánosi szolgálatát Gyulán kezdő, majd Győrben vértanú halált halt Boldog Apor Vilmosra emlékeztek vasárnap …

Díjak a szociális munka napján (VIDEO)

Kovács Edina Mezőberényben tölt be vezetői munkakört. Őt harmadikként tüntették ki. Mikó Istvánné a gyulai Segítő Kezek Idősek Otthonának gazdasági vezetőjeként kapta meg az elismerést. Strifler Györgyné a gyulai kistérségi szervezetnél dolgozik gazdasági vezetőként. Végül a szintén gyulai Szabó Anikó, a Segítő Kezek Idősek Otthona vezetője vehetett át díjat.

A szervező Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete megyei szervezetének vezetője, Bagyinszki Zoltánné szerint valamennyi szakember sokéves, évtizedes munkája révén érdemelt elismerést.

Kocsis József, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete elnöke azt mondta: “fontos, hogy egy évben legalább egyszer megálljunk, ünnepeljünk és erőt gyűjtsünk”. Kónya István, a megyei közgyűlés alelnöke, a városi képviselő-testület tagja kiemelte, a szociális szférában dolgozók valamennyien megérdemlik az elismerést. Kérdésünkre Bagyinszki Zoltánné elmondta, az ágazat nincs könnyű helyzetben, és komoly változások elé néznek.

A rendezvény résztvevői a program zárásaként Luigi Piandello szövegének felhasználásával írt “Vadmadár” című darabot tekintette meg.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …