2024. április 26., péntek
FONTOS

Meghalt az elütött gyalogos: kék hírek a megyéből

Sarkad külterületén a Fekete Körös jobb oldali töltése mellett az ártéren kialakított úton közlekedett egy quad. A jármű vezetője a 10. töltéskilométertől 35-40 méterre a töltésre merőlegesen hajtott fel, eközben azonban a jármű a földtől elemelkedett és a férfi a járművével a töltésen átrepült. A balesetben a férfi súlyos, életveszélyes, maradandó fogyatékossággal járó sérülést szenvedett.

Békésen a Csíkos utcán közlekedő személygépkocsi vezetője a Kossuth utcai kereszteződéshez érve az „Állj, elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosította az elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A biciklis a balesetben súlyos sérülést szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy török férfit. A férfi Lökösháza HRK vasúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre. Ellenőrzése során megállapították, hogy vele szemben az osztrák hatóságok által elrendelt európai elfogatóparancs van érvényben fegyveres rablás és erőszakos nemi közösülés bűntettének elkövetése miatt.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …