2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Együttműködik a járás és az önkormányzat (VIDEO)

Dr. Lukácsi Krisztina elmondta, kialakult az osztályok struktúrája, készülnek a munkaköri leírások. Közben folyamatos az ügyfelek ellátása. Az okmányirodán január másodika óta közel hétszázan jelentek meg. Emellett a szociális és a gyámügyi terület is jelentős “forgalmat” bonyolít. A hivatalvezető kiemelte, próbálnak rugalmasak lenni, és minél inkább alkalmazkodni az ügyfelekhez. Ez azt is jelentheti, hogy a jövőben megszűnik az ügyfélmentes nap. Az önkormányzattól átvett munkatársak mellett új ember felvételére nem került sor, a szervezet alapvetően a már meglévő eszközöket használja.

Dr. Görgényi Ernő polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy zökkenőmentesen indult el a járási hivatal munkája. Hangsúlyozta, mind a polgármesteri-, mind a járási hivatal számára a legfontosabb cél az, hogy ügyfélbarát módon működjön. Ennek egyik záloga az egymás közötti jó kapcsolat.

A polgármester azt mondta, kezdettől fogva fontos törekvés volt, hogy a polgárok ügyintézése alapvetően egy helyen, egy épületben valósuljon meg, a változásból minél kevesebbet észleljenek.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …