2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Sikeres felkészülés után győzelem az Előre ellen (VIDEO)

Ha a tervezett, másik két igazolás is sikeres lesz, Popovics Pál szerint nem esélytelen a gárda az osztályozó nélküli bentmaradásra sem. Egy új igazolás, a középső középpályás Sebastian Sferlea mindenesetre kezdőként lépett pályára az Előre ellen.

– Elsősorban Popovics mester miatt jöttem Gyulára. Az ő édesapja sokáig az edzőm volt. Ezzel együtt új kihívásra is vágytam. Az eddigi tapasztalataim nagyon jók. A város gyönyörű, a csapattagok szimpatikusak – mondta az új ember.

Vincze Dániel szerint megvan az a taktikai fegyelmezettség a játékosokban, ami fontos a sikerhez. Azt mondta, Popovics edző rendet tett a fejekben, és egységesebb lett a csapat.

A magyar labdarúgás komoly átszervezés elé néz, kevesebb lesz a másod- és a harmadosztályú csapat. Ez azt jelenti, hogy aki az NB III. Alföld csoportjában nem végez az első hat hely valamelyikén, automatikusan a megyei első osztályban folytatja.

A Békéscsaba elleni mérkőzés mindenesetre optimizmussal töltheti el a csapat szurkolóit. Bár Obot révén az első osztályba pályázó vendégek szereztek vezetést, ezt Claudiu Dragan 11-esből kiegyenlítette. A félidő vége előtt egy öngóllal a vezetést is megszerezte a Gyula a két kolumbiai játékost is soraiban tudó csabaiak ellen. A második félidőben már nem változott az állás, így a nagy elszántsággal küzdő termálosok győztesen vonulhattak az öltözőbe.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …