2022. július 4., hétfő
FONTOS

Új társasházkezelő szervezet alakult Gyulán (VIDEO)

Braunné Bucsai Julianna elnök itt azt mondta, biztosítani szeretnék a társasházak törvényes működését és az átláthatóságot tartják szem előtt. Kérdésünkre válaszolva nem titkolta, eljöhet az az idő, amikor a lakásszövetkezet konkurenseként jegyezhetik őket.

Támogatja a szervezet munkáját a helyi önkormányzat. Ezt Alt Norbert alpolgármester jelentette be, hangsúlyozva, hogy egy ideje már foglalkoznak a lakásszövetkezettel kapcsolatos problémákkal. Az alpolgármester nem titkolta, több ok miatt örülnek a szervezet létrejöttének. Mivel fontosnak tartják a társasházak megfelelő működését, ezért segítik a szervezet munkáját.

Az egyesületet közös képviselők és hivatásos társasházkezelők alkotják. Lovász Sándor is e körbe tartozik. Ő azt mondta, az is céljuk, hogy visszaállítsák eme foglalatosság rangját, kedvet csináljanak a közös képviselői munkához.

A fürdővárosban mintegy háromszáz különböző méretű társasház található. Ezekben több ezer ember él. Sok helyen nincs közös képviselő, aki megfelelő mederbe tudná terelni a lakók igényeit.

Nézze meg ezt is:

104 diák kezdi meg a 2022/23-as tanévet az Erkel Ferenc Gimnáziumban

  Véget ért a beiskolázási időszak, ahol jól teljesített az Erkel Ferenc Gimnázium. Zámori Ida …