2022. január 27., csütörtök
FONTOS

Évente 20 millióval lesz olcsóbb a közvilágítás (VIDEO)

A pályázat benyújtásáról és az önerő biztosításáról a képviselő-testület már korábban döntött, azonban időközben megérkezett a pályázat hiánypótlása, melyben a közreműködő szervezet előírta, hogy kerüljön pontosításra és kiegészítésre a hozott határozat. A hiánypótlási felhívásnak eleget téve új határozatot kellett hoznia a grémiumnak. A műszaki tartalom nem változott, a pályázathoz bekért árajánlatok alapján a beruházás költsége, ha minimálisan is, de kevesebb lett. A beruházással évente 20 millió forintot fog megtakarítani az önkormányzat.

Az önkormányzat együttműködési megállapodást írt alá a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal. Mint ismeretes, a város 304 millió forintot nyert a „Természettudományi labor fejlesztése az Erkel Ferenc Gimnáziumban” című pályázaton. A forrás lehívásához egy ún. konzorciumi együttműködési megállapodás aláírására volt szükség.

Nézze meg ezt is:

Újra reneszánszát éli Magyarországon a pálinka

A 2008-as magyar pálinkatörvény újraszabályozta, hogy mit nevezhetünk pálinkának. Csak Magyarországon termett, feldolgozott és desztillált, …