2024. április 23., kedd
FONTOS

Megsokszorozódott a tűzoltók munkája a megyében

Március 14-én, az esti órákban Orosházán, Szarvason, Füzesgyarmaton, Vésztőn, valamint Kertészszigetnél és Dévaványánál is nagyméretű fa dőlt az úttestre. A forgalmi akadályt a tűzoltók minden esetben felszámolták. Kétsopronynál egy szigetelt felsővezeték szakadt rá egy személygépjárműre; a tűzoltók itt is segítséget nyújtottak.

Orosháza külterületén egy tehergépjármű pótkocsija csúszott árokba a késő esti órákban. A kiérkező egység a szerelvényt szétválasztotta, a forgalmi akadályt megszüntette.

Március 15-én éjjel Mezőkovácsházán történt baleset; egy személygépkocsi csúszott árokba. A tűzoltók drótkötél segítségével kivontatták a járművet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Hajnali 5 óra 18 perckor érkezett a jelzés, hogy Békéssámsonnál egy autóbusz kerékpárost gázolt. A Tótkomlósi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói vonultak a káresethez, valamint a helyszínre érkezett Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mezőkovácsházi hivatásos tűzoltó egysége. A kerékpáros a busz alá szorult. A tűzoltók emelőpárna segítségével mozdították meg a járművet, majd kiemelték az elhunyt személyt.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság körültekintést és fokozott óvatosságot kér mind a gépjárművel útnak indulóktól, mind a gyalogosan közlekedőktől!

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …