2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Bírósághoz fordul Piskolty Tibor

– Bod Tamás május 6-án tartott sajtótájékoztatóján személyemet és cégemet rossz színben tüntette fel hamis tények alapján, azt sugallva, hogy bizonyos önkormányzatoknál azért nyert cégem munkát, mert azok fideszes kötődésűek. Ezt a leghatározottabban visszautasítom a magam és 47 munkavállalóm nevében, akik cégem alkalmazottjai! – írta PIskolty Tibor.

A közleményben kitért arra, hogy az 1998-ban alapított vállalkozás a 10 legnagyobb gyulai adófizetők egyike. “Az önkormányzatoknál elnyert munkákat jogszerűen, a közbeszerzési törvény szabályait betartva nyertük el. Cégünk filozófiájának része, hogy az elnyert megbízásokat a legmagasabb szakmai és műszaki színvonalon valósítsuk meg és hogy más, velünk együtt dolgozó beszállítónak, alvállalkozónak ne tartozzunk.Büszkék vagyunk arra, hogy gyulai cégként Gyulán is dolgozhatunk! Úgy gondoljuk, ez városunk közvéleménye számára is támogatandó és a jövőre nézve bízunk abban, hogy minél több gyulai vállalkozás érvényesülhet saját városában. A tények azt bizonyítják, hogy az önkormányzatok politikai hovatartozásától függetlenül több helyhatósággal volt és van vállalkozási szerződésünk. A közszférán kívül is jelentős bevételt realizál a cégem.”

Piskolty Tibor azt írta, a fent említettek miatt Bod Tamással szemben bírósági eljárást kezdeményez a cégét és személyét ért jogsértések orvoslása érdekében.

Az ügy előzményei:http://gyulatelevizio.hu/hirek/6446-bod-tamas-sok-a-stroman-a-trafikmutyiban-video.html

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …