2024. április 16., kedd
FONTOS

9-0 az osztályozón, Gyulára került a fair play díj (VIDEO)

Az oda-vissza vágós mérkőzések első felvonásán a gyulai csapat 2-0-ra diadalmaskodott Méhkeréken, ezért sokak szerint formalitás lesz a második meccs. Sem a Méhkerék futballistái, sem az őket elkísérő rengeteg szurkoló nem így gondolta ezt. A mérkőzés és a továbbjutás a 10. percben el is dőlt, amikor Laurinyecz jött jókor. Az első félidő 35. percében Cigannak nem volt nehéz dolga Sfarlea labdájával. 2 perccel később Mihut lába sült el. Cigan közvetlen a szünet előtt 20 centiről nem hibázott, így már végképp edzőmeccsé tette a találkozót. A lelátón feltűnt Csank János, korábbi szövetségi kapitány, aki a szóbeszédek szerint a Sfarlea és Cigan miatt jött Gyulára.

A 46. percben Kovács Tamás rúgta be az ötödiket, de azt már a hazalátogató Hevesi Tamás is láthatta, hogy a gyulaiak már megpróbálták színezni a támadásbefejezéseket.

Laurinyecz is színezte, csak ő belőtte a hatodikat is. Totális KO a vendégeknél. Popovics Pát jóvoltából a fiatalok is bemutatkozhattak a mérkőzésen. Ezt Kondoros góllal hálálta meg.

Ha azt nézzük, hogy például az MTK 19, a Létavértes 17, a Diósd 16 góllal nyerte meg a párharcát, a Méhkerék nem is jött ki rosszul a meccsekből, de a két mérkőzésen bekapott 9 gól a nagyon sok.

Nézze meg ezt is:

Megkezdődött a közlekedési hét a Béke sugárúti óvodában

  Az őzike csoport műsora színesítette a tizenkilencedik alkalommal életre hívott közlekedési hét programsorozatot a …