2023. január 27., péntek
FONTOS

Hét baleset, nyolc sérült Békésben

Békés megyében 2013. július 12-én hét személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Reggel fél 8 körül Mezőkovácsházán egy személyautó vezetője elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit. Fél órával később Csorváson két kerékpáros, majd negyed 11 körül Békéscsaba külterületén egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. Délután fél 4 körül Szarvason elesett és megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. Ezt követően 17 óra körül Békéscsabán, a Szabolcs utca és a Tinódi utca kereszteződésében összeütközött két személygépkocsi, majd fél órával később Szeghalmon egy tolató személyautó vezetője elütött egy kerékpárost. Végül 19 óra 45 perckor Békéscsabán, a város belterületén összeütközött egy személygépkocsi és egy motoros. A hét balesetnek, összesen nyolc sérültje van, a történtek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

 

Az elsődleges adatok szerint az ütközések közül több elsőbbségadás elmulasztása miatt történt, ezért a rendőrség figyelmet kér a járművezetőktől. Ha nem a közúti jelzéseknek, és a kereszteződéseken való áthajtásra, valamint a kanyarodásra vonatkozó szabályoknak megfelelően közlekednek, azzal nagymértékben megnövelik a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Ugyanilyen veszélyt jelent az ittasság is, melynek gyanúja a hétből egy balesetnél, a Szarvason elesett elektromos kerékpárosnál merült fel.

Nézze meg ezt is:

Vevőként és eladóként is elővigyázatosnak kell lennünk, ha online bonyolítunk üzleteket

  Az elmúlt időszakban megnövekedett azon csalással kapcsolatos bejelentések száma, amelyek internetes kereskedelemhez, vagy bármilyen …