2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Rendőrök bátorították a kisfiút

Miközben a kerthelyiségben pihentek, a közelben megállt egy rendőrautó. „ A kisfiam valamilyen okból kifolyólag félt az egyenruhától, illetve a rendőrautótól” – írja a kapitánynak címzett levelében az édesanya, aki mivel szimpatikusnak találta a járőrkocsiból kiszálló rendőröket, megszólította őket.

Megkérdezte, hogy megmutatnák-e a kisfiúnak a rendőrautót. „Azért szeretném hálás köszönetemet kifejezni, ami ezután következett” – folytatódik a levél. Az édesanya úgy fogalmazott, hogy az egyik rendőrnő végtelenül barátságosan és kedvesen fordult a gyermekéhez. Kiment vele az autóhoz és megmutatott neki mindent, ami egy 5 éves gyermeket érdekelhet.

Azóta a kisfiú nem fél, ha rendőrautót lát. „Még egyszer hálás köszönetem a példaértékű viselkedésért. Gratulálok, hogy ilyen kollégái vannak!” – zárulnak a sorok. A levelet dr. Hajdú Antal r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezető személyesen adta át a rendőrnőnek, aki a levél tanúsága szerint életre szóló kellemes élménnyel ajándékozta meg a kisfiút.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …