2024. március 29., péntek
FONTOS

Fával trükköztek, elfogták őket

Megegyeztek abban, hogy 105 mázsát raknak le 147 ezer forintért, a lepakolt fa azonban csak 15 mázsa volt. A történtek kapcsán a rendőrség ismételten kéri, hogy tűzifavásárlásnál legyenek nagyon körültekintőek. Főleg akkor, ha az árusok az utcát járva váratlanul csengetnek be és sürgetik a háziakat, hogy gyorsan döntsék el, vesznek-e a fából.

Célszerűbb megrendelni a tüzelőt és előre egyeztetni a kiszállítás időpontját. Lehetőleg kérjék olyan családtag vagy szomszéd segítségét a lerakodáshoz, aki jártas a tüzelőanyagok vásárlásában. Csak akkor fizessék ki a fát, ha megnézték, hogy olyan minőségű, amilyet szerettek volna, és a jelenlétükben le is mérték az átadott mennyiséget. A pénz átadása előtt mindenképpen győződjenek meg arról, hogy annyi fát kapnak, amennyiért fizetnek! Ha házhoz rendelik a fát, idegeneket ne engedjenek be a házba. Mielőtt megérkeznek, készítsék elő a megbeszélt vételárat, és ne a szállítók szeme láttára vegyék elő az összes megtakarított pénzüket.

Nézze meg ezt is:

Egészségszervezők számára rendezett versenyt a GFE

A dél-alföldi régió legjobb egészségszervezőjét keresték azon a versenyen, melynek eredményhirdetését kedd délután tartották a …