2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Kerékpártolvaj és orgazda is rendőrkézen

A nyomozók értékelték a bűncselekmények helyszínein rögzített adatokat, amelyek alapján feltételezték, hogy több bicikli ellopása is ugyanazokhoz a személyekhez köthetők. Az adatgyűjtések és tanúkihallgatások során a rendőrök egyre közelebb jutottak a tettesekhez. A felderítő munka eredményeként 2013. szeptember 11-én délelőtt két helyi fiatalt állítottak elő a kapitányságra. A fiatalkorú és fiatal felnőtt fiúkat a kihallgatásuk során 6 lezárt kerékpár ellopásával gyanúsították meg, és őrizetbe vették őket.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok szerint a fiatalok az ellopott biciklikből többet is egy gyulai férfinak értékesítettek. A rendőrök 2013. szeptember 12-én 11 órakor előállítottak egy 39 éves férfit, akitől a korábban ellopottak körül három- és egy hozzátartozójától szintén korábbi bűncselekményekből származó két kerékpárt is lefoglaltak. O. Pétert orgazdaság miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Gyulai Rendőrkapitányság előterjesztést tett P. János előzetes letartóztatásának elrendelése miatt a Gyulai Járási Ügyészség felé. A rendőrség vizsgálja, hogy a gyanúsítottaknak köze lehet-e más bűncselekmények, kerékpárlopások elkövetéséhez.

Képek az ellopott kerékpárokról a Galériában.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …